Contact

Via het formulier dat hieronder wordt weergegeven kun je rechtstreeks een e-mailtje aan mij persoonlijk sturen.

In plaats van e-mailen mag je ook een reactie achterlaten op de overige pagina's van mijn website waar meestal een reactieformulier is geplaatst. Het reactieformulier staat steeds onderaan de pagina. Nog niet alle pagina's van mijn website hebben een reactieformulier, maar wie weet wat er nog komt...

 

Alle velden van het contactformulier zijn verplichte invoervelden. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en als je geen reactie wenst te ontvangen worden je contactgegevens na ontvangst direct weer van de server verwijderd. Als je niet wilt dat je persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor het beantwoorden van je contactformulier, dan geef je dat aan onder je bericht bij de vraag: 'Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen naar aanleiding van uw bericht?', door het in het selectievakje voor 'Nee' een vinkje te zetten.

 

Ik denk dat de werking van het contactformulier verder wel voor zich spreekt,

Ik kijk er naar uit om met de bezoekers van mijn website in contact te komen, dus stuur mij zeker een berichtje, daar word ik namelijk heel blij van :-).


Contactformulier