Home » E-Commerce » Webshops

E-Commerce

Aanbieders met elk hun eigen producten

Via onderstaand overzicht kun je direct zien welke producten worden aangeboden door welke aanbieder. Van elk product, per aanbieder, vind je steeds de directe link van het product/de productpagina op de website van de aanbieder(s). 

Overzicht van het aanbod

Winkel Product Directe link naar product
RedBubble test https://Ro0sz.redbubble.nl
FineArtAmerica test https://www.fineartamerica.com/rosa-dorenbos
ArtPal test https://artpal.com/Ro0sz

Speciale wensen?

Ken je dat ... 'Heb je eindelijk een leuk product gevonden, is 'ie niet beschikbaar in je favoriete kleur!'

 

Liever een andere productuitvoering*? In plaats van kleur kan het ook gaan om de afmetingen of maat van een product en in sommige gevallen zelfs om het materiaal van een product.

Neem gerust contact op. Ik zal mijn best doen om het product dan alsnog aan je te kunnen leveren, bijvoorbeeld via een andere aanbieder.

* Voorwaarde is dat het om een bestaand product moet gaan dat op dit moment niet verkrijgbaar is of dat je niet hebt kunnen vinden. 

 

Bulk?

Wilt u grotere aantallen bestellen, neem ook in dat geval gerust contact met mij op. Op aanvraag zijn opties als gecombineerde verzending en/of kwantumkorting een mogelijkheid.

 

Maatwerk?

Staat het product dat je graag wilt er niet tussen, zoek je iets speciaals of heb je productideeën? Stuur mij gerust de details van uw wensen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.