E-Commerce

Aanbieders met elk hun eigen producten

In onderstaande tabelweergave zie je via welke verkooppunten producten met mijn bedrukkingen zijn te verkrijgen.

 

In dit overzicht worden alleen online aanbieders van mijn producten getoond. Door op de naam van de aanbieder, mijn profiel- of gebruikersnaam bij de aanbieder en/of op het website-adres te klikken, wordt je omgeleid naar de betreffende pagina. De aangeklikte link opent automatisch in een nieuw tabblad. Als er niets gebeurt nadat je hebt geklikt, dan maak je mogelijk gebruik van een pop up blocker. Je dient deze tijdelijk uit te schakelen als je zo naar de pagina wilt navigeren. Een andere optie is dat je het website-adres naar je adresbalk in de browser kopieert en plakt en via die weg rechtstreeks naar de betreffende pagina toegaat.


Overzicht van verkooppunten

Aanbieder

Profiel/ gebruikersnaam

Website-adres


Speciale wensen?

Ken je dat ... 'Heb je eindelijk een leuk product gevonden, is 'ie niet beschikbaar in je favoriete kleur!'

 

Liever een andere productuitvoering*? In plaats van kleur kan het ook gaan om de afmetingen of maat van een product en in sommige gevallen zelfs om het materiaal van een product.

Neem gerust contact op. Ik zal mijn best doen om het product dan alsnog aan je te kunnen leveren, bijvoorbeeld via een andere aanbieder.

* Voorwaarde is dat het om een bestaand product moet gaan dat op dit moment niet verkrijgbaar is of dat je niet hebt kunnen vinden. 


Bulk?

Wilt u grotere aantallen bestellen, neem ook in dat geval gerust contact met mij op. Op aanvraag zijn opties als gecombineerde verzending en/of kwantumkorting een mogelijkheid.


Maatwerk?

Staat het product dat je graag wilt er niet tussen, zoek je iets speciaals of heb je productideeën? Stuur mij gerust de details van uw wensen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.