Hier rechts weergegeven: een diashow van een patroon met drie verschillende hondjes en een katje die zich in principe tot in het oneindige steeds weer herhalen. Een aantal afbeeldingen laten zien hoe het patroon is ontstaan om uiteindelijk te worden zoals het is op de laatste foto in de diashow.

 

Door op de rechterbovenhoek van een afbeelding te klikken worden er twee pijltjes zichtbaar. Klik er op en de afbeeldingen worden op groot scherm weergegeven. Door aan de rechterkant van een foto te klikken navigeer je naar de volgende foto. Aan de linkerkant klikken resulteert in het weergeven van de voorgaande afbeelding.

 

Om 'Cat&Dogz' te beoordelen klikt u onder de diavoorstelling op het aantal sterren dat overeenkomt met uw waardering. Daarbij staat 1 ster voor weinig waardering en 5 sterren voor heel veel waardering.

Rating: 5 sterren
1 stem

Om terug naar de overzichtspagina van honden te gaan klik je hier onder op "Overzicht", wil je terug naar alle afbeeldingen of de 'Home'pagina? Klik dan op de overeenstemmende knoppen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.