Nieuwe lay out en inhoud

Gepubliceerd op 12 november 2019 om 10:34

Het was best een tijdje geleden, realiseerde ik mij gisteren ineens, toen ik besloot eens op mijn site te kijken. Toen ik aan het kijken was, kreeg ik al vrij snel zin om 'even' met de website bezig te gaan.

 

Uiteindelijk wel langer dan 'even' mee bezig geweest: de hele website omgegooid. Sommige onderdelen eruit gegooid en wat nieuws er weer op. 

 

Nieuwe categorie werken toegevoegd, echter moet ik de afbeeldingen nog uploaden, maar het werd laat en ik werd moe, dus dat houden jullie nog even van mij tegoed.

Hier en daar kunnen wat oude teksten staan of nog niet gecorrigeerde teksten, niet (goed) werkende linkjes en buttons die uitkomen bij de hoofdpagina zouden hier en daar verspreidt over de website nog kunnen voorkomen. Kom je zoiets tegen? Dan zou ik het tof vinden als je mij daarover een berichtje zou kunnen sturen, bijvoorbeeld via het contactformulier onder de knop 'Contact'. Uiteraard kun je ook onder dit bericht je reactie plaatsen. Ik zal het sowieso lezen, ongeacht de manier waarop je reactie is gegeven, dus rechtstreeks naar mijn e-mail of via een reactieformulier.

 

Ik hoop dat de nieuwe, frisse, look van deze website bevalt en mocht je nog tips of trucs hebben, laat het mij dan ook vooral weten.

 

Veel plezier op de site!

 

Groetjes, 

Rosa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.