Nieuwe tassen verkrijgbaar en meer..

Gepubliceerd op 7 juli 2018 om 20:04

Nieuwe productdesigns beschikbaar

De webshop is vandaag uitgebreid met producten in de categorie "Tassen" / "Tote Bags". Momenteel kan er een keuze worden gemaakt uit 18 verschillende designs. Benieuwd naar welke designs dat zijn? Klik dan op deze link om rechtstreeks naar de tote bags te gaan.

 

Re-make webshop

Dit is echter nog maar het begin van een remake van de webshop. Het is de bedoeling de webshop wat gebruik(er)svriendelijker te maken. Op dit vlak sta ik overigens ook erg open voor opmerkingen, reacties, suggesties, tips. Ik hoor graag wat jullie echt een aanvulling zouden vinden of wat bijvoorbeeld een echte 'no-go' is. Dus heb je tips of suggesties voor mij ten aanzien van de webshop? Laat het mij dan weten. Klik op deze link om mij een e-mail te sturen, of laat je reactie achter op het formulier helemaal onderaan dit bericht. 

 

Klik-functie en watermerk

Daarnaast heb ik als waardevolle toevoeging, vind ik persoonlijk, een script kunnen toevoegen aan de website, waardoor (misschien heb je het al gemerkt?) de rechtermuisknopfunctie is uitgeschakeld.

Ik kijk het even aan hoe het script bevalt, maar dit biedt wellicht enig perspectief om voortaan afbeeldingen te kunnen plaatsen zonder de hinderlijke watermerken erop. Zoals ik al zei, ik kijk het nog even aan en heb sowieso even tijd nodig om wat nieuwe plaatjes klaar te maken voor de website waar de watermerken niet op staan.

 

Wat vind jij?

Ik vind dat watermerken een afbeelding niet per sé mooier maken, ik vroeg mij af hoe sitebezoekers denken over geplaatste watermerken op afbeeldingen en hoe zij dat ervaren. Ik ben om die reden dan ook erg benieuwd naar jouw mening/reactie. Laat gerust wat van je horen via het reactieformulier onder dit bericht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.